floor floortje

Alles over fashion

Mijn ervaringen in het gebruik van een Macbook adapter.

apple_magsafe_verlengkabelSinds kort ben ik overgestapt naar het gebruik van een Macbook voor mijn werk en voor privé gebruik. Met als een van de voornaamste redenen omdat de batterij erg lang mee gaat en dat de adapter van een hoge kwaliteit is. Bij andere laptops in het verleden zijn er bij mij aardig wat kabeltjes gebroken, of contactpunten kapot gegaan. De Macbook adapter heeft deze problemen niet omdat deze via een magneetje aan de laptop aansluit en niet in een contactpunt moet worden gestopt. Geen afbrekende puntjes of wat dan ook meer. Zelfs met mijn onhandigheid, wanneer ik de oplader per ongeluk los trek, of tegen de kabel aan loop, blijft de adapter heel en gaat er niets kapot.

apple-magsafe-oplader-45-watt_3
De kabel:
De kabel zelf is enorm flexibel, breekt niet bij het minste of geringste en aan de adapter kun je gemakkelijk een buitenlandse stekker koppelen. Zonder al te moeilijke handelingen hoef je alleen maar een blokje uit de adapter te schuiven en deze te vervangen door de gewenste stekker. Ideaal voor wanneer je in het buitenland moet zijn of als je een langere kabel wil nodig hebt en deze wil aansluiten. De adapter laadt de batterij in no time weer op zodat ik elk moment weer door kan gaan met mijn werkzaamheden.
Sinds ik deze ben gaan gebruiken wil ik niets anders meer. De Macbook adapter is voor mij echt een toevoeging in mijn werk genot.

logo (2)