floor floortje

Alles over fashion

Thema kleding voor sinterklaas!

Thema

Thema kledingVandaag ga ik het hebben over thema kleding. De reden? Afgelopen sinterklaas heb ik als hulppiet gespeeld voor mijn neefjes en nichtjes. Mijn oom was sinterklaas en met onze kostuums en schmink zou je ons echt niet herkennen. We wilden er toen voor zorgen dat ze een top sinterklaas kregen en daarom zijn we opzoek gegaan naar de beste kostuums.

We vonden de kleding uiteindelijk bij kledingverhuur-Steensel. We kwamen  via recensies uit op deze website. Veel mensen waren namelijk zeer tevreden over dit bedrijf. Je kunt hier namelijk  thema kleding kopen voor bijvoorbeeld musicals en voorstellingen. Op deze website vonden wij dus kleding voor sint en hulp piet. De kleding bestelden we net op tijd en we hebben ervoor gezorgd dat de kinderen een super leuke sinterklaas hadden. Niemand merkte iets en dat is natuurlijk wel erg belangrijk.

Thema Je vindt hier nog veel meer!

Met sinterklaas hebben we dus erg veel gehad aan deze website. Dit is overigens niet de enige keer. Pas geleden had mijn zusje namelijk een musical. Ze volgt al erg lang musical les. Helaas ging er een pak kapot en bij de musical school konden ze niet snel genoeg aan een nieuw kostuum komen. Ik vond dit natuurlijk erg vervelend voor mijn zusje en de andere kinderen, daarom ben ik naar de website van kledingverhuur-Steensel gegaan. Uiteindelijk vond ik hier het juiste kostuum. Dit had ik overigens niet verwacht omdat het geen hele bekende musical was. Dit laat zien dat het bedrijf veel pakken heeft.kleding