floor floortje

Alles over fashion

Lint kopen doet u hier!

lint

lintBent u opzoek naar lint? Neem dan eens een kijkje op de website van Lintjeswinkel. Hier vind je diverse soorten lint die ervoor zorgen dat jij je cadeau, woonkamer of wat dan ook perfect kunt versieren. Ik heb het hier vandaag over omdat mijn zusje pas geleden jarig was. Ze werd 18 en dit is natuurlijk een bijzondere leeftijd.

Wij wilden dit groots vieren met de beste versiering en de leukste cadeau. We kochten daarom veel leuke cadeautjes voor haar en we wilden haar verrassen met een surprise party. Ik ken al haar vrienden en daarom was het mogelijk om een hoop mensen uit te nodigen. We lintjesmoesten alleen nog de kamer versieren en daarom ben ik naar de website van Lintjeswinkel gegaan. Hier vind je de beste versiering. We kwamen meteen veel leuks tegen en we besloten te bestellen, een dag later hadden wij onze versiering al in huis. Mijn zusje was de hele dag op school en savonds kwam iedereen naar ons toe.

Wat een verrassing!lintjeswinkels

Toen mijn zusje thuiskwam kon ze het niet geloven. Het hele huis was prachtig versierd en al haar vrienden en vriendinnen waren er. Met de spullen die we op de website van Lintjeswinkel gekocht hebben, hebben we het huis echt prachtig versierd. De cadeautjes vond ze ook super leuk en ze heeft er samen met haar vriendinnen en vrienden een onvergetelijke avond van gemaakt. Dit is natuurlijk super en dit was precies onze bedoeling.