floor floortje

Alles over fashion

Hotel Waalwijk

Bent u opzoek naar een hotel waar u tot rust kunt komen? Hotel de Kroon ook wel hotel Waalwijk genoemd geeft u deze kans. Er is hier zo veel te beleven dat u aan een overnachting niet genoeg heeft. Hotel de Kroon is op een zeer plezante locatie gelokaliseerd om zo het beste uit uw dagen te halen. Zo is de Efteling erg dichtbij en dus zeer aantrekkelijk voor gezinnen die na een leuke en gezellige dag toe zijn aan rust. De omgeving is perfect voor lange wandelingen, hier kunt u lekker uitwaaien. Ook hebben ze een heerlijk restaurant waar u kunt genieten van veel lekkere gerechten.

Mijn mening over hotel Waalwijk

Ik en mij gezin zijn samen een dagje gezellig naar de Efteling, nu is het probleem dat wij niet in de buurt wonen van de Efteling. Hiervoor hadden we een hotel in de buurt nodig. Nu hadden we wel wat eisen waar het hotel aan moest voldoen. Hotel de Kroon ook wel hotel Waalwijk genoemd voldeed hieraan. We hadden rust nodig na een zware en gezellige dag met de kids. De dag daarna gingen we gezellig met het gezin lopen. Toen zat het weekendje er alweer op.  

Wilt u meer te weten komen over Hotel de Kroon? Neem dan contact op met ze via de website of neem even de tijd en check de website.