floor floortje

Alles over fashion

Voetbalreizen van https://www.voetbalticket.com/

logo-nl

Bij https://www.voetbalticket.com/ vind je de leukste en veelzijdige voetbalreizen. Met een voetbalreis duurt vaak slechts 1 weekend je hoeft er dus geen vrij voor te nemen. Een voetbalreis kan overal naartoe je hebt deze reizen door heel europa. De populairste locaties zijn:

  • Barcelona
  • Madrid
  • Liverpool
  • London
  • Manchester

Ook is het mogelijk om tijdens een voetbalweekend 2 wedstrijden van verschillende clubs te bezoeken. Grote steden hebben vaak meerdere grote voetbalclubs. Alleen in Londen zitten al 5 clubs van het hoogste niveau. Londen is ook nog eens een hele mooie stad met tal van bezienswaardigheden. Je hebt er de Big ben, de Tower Bridge en nog veel meer. 

Complete reis van https://www.voetbalticket.com/

Met een complete reis wordt alles voor jou geregeld. De vlucht, het hotel en de wedstrijdtickets voor de wedstrijd. Ook is er nog genoeg vrije tijd om de stad te verkennen en bezienswaardigheden te bezoeken. Je kan een voetbalreis een aantal maanden van tevoren boeken, maar het is ook mogelijk dit de dag zelf nog te beslissen. De prijzen zijn verschillend het ligt eraan naar welke wedstrijd je gaat. Meestal liggen de prijzen voor een complete voetbalreis rond de 200 euro per persoon.