floor floortje

Alles over fashion

Mijn eerste zangles in Amersfoort

zangles Amersfoort

Al jaren wilde ik naar zangles in Amersfoort gaan, maar verder dan de douche is het nooit gekomen. Raar eigenlijk, want er komt best een goed geluid uit mijn keel, al zeg ik dat zelf en mijn buren. 

Nadat ik alleen maar dagelijks in mijn huis loopt te galmen, heb ik eindelijk besloten om hier iets mee te gaan doen. Daarom heb ik contact gezocht met de Zangpedagoog Niek van Klaveren. Hij heeft met verschillende stijlen ervaring, zoals de klassieke,  maar ook heeft hij ervaring met het optreden in opera’s en musicals.  zangles Amersfoort

De  belcanto-methode

Op een speciale manier wordt de zangles in Amersfoort gegeven. Ze noemen dit de belcanto-methode en hier wordt op de toonvorming en klankschoonheid gelet. 

Inmiddels heb ik de nodige uren les gehad en ik vind dit geweldig. Altijd heb ik mijn stem verkeerd gebruikt en daar ben ik nu mee aan het werk. Nu leer ik door middel van verschillende toongevingen, mijn spieren te trainen. Als je deze op een goede manier leert gebruiken, kan je meer uit je stem halen.

Ben jij ook op zoek naar een goede leraar, die jou de kneepjes van het zingen bij kan brengen, neem contact op met Niek van Klaveren.