floor floortje

Alles over fashion

Gezellige dansschool in Utrecht

dansschool Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke manier om te bewegen, dan moet je eens naar de dansschool in Utrecht gaan. Hier kan iedereen, ook zonder ervaring, deelnemen aan de welbekende Balfolk. tevens zal deze manier van bewegen ideaal zijn voor een teambuilding. Het is de perfecte manier om het verschil van een medewerker op kantoor en de directeur te doorbreken. Iedereen is hier namelijk gelijk en wordt er niet naar de functie gekeken.

Wij hebben ons opgegeven voor een workshop, even lekker op een andere manier bewegen. Zo heb je de keuze uit een korte sessie, maar ook een diepgaande is mogelijk.   dansschool Utrecht

Gezellige lessen

Nadat wij met een paar vrienden hadden besloten om naar de dansschool in Utrecht te gaan, hebben wij eerst een korte workshop genomen. Op deze manier konden wij kennis maken met deze manier van bewegen. 

In het begin, toen de lessen begonnen, waren wij best wel een beetje nerveus. Verder dan in een discotheek swingen ben ik nooit gekomen en daarom was dit een hele aparte ervaring. De lerares,  Louise Marius, liet op een bijzondere wijze ons de pasjes van deze Balfolk zien. Niet veel later stonden wij gezellig mee te deinzen op de geluiden van de muziek. Het was een zeer leuke en bijzondere ervaring, eentje die wij zeker vaker willen meemaken.