floor floortje

Alles over fashion

Een hypotheek afsluiten: zo maak je het eenvoudig

aflossingsvrije hypotheek berekenen

Afhankelijk van in welke situatie je zit, kan het lastig zijn om een hypotheek af te sluiten. Zo is het voor starters helemaal nieuw en daarom extra spannend. Voor ouderen is het bijvoorbeeld weer spannend wat voor hypotheek ze kunnen krijgen. In wat voor situatie je ook zit, je wilt altijd de juiste keuze maken. Want het is mogelijk de grootste aankoop die je zult doen in je leven. En daarom voorzien we je graag van een aantal tips. Denk aan tips bij een aflossingsvrije hypotheek berekenen, en andere handige tips.

aflossingsvrije hypotheek berekenen

Onze tips bij je hypotheek

Je wilt dus een hypotheek afsluiten, maar hoe kun je dat dan doen zonder er spijt van te krijgen? Je wilt allereerst zeker van zijn dat je de juiste optie vindt. In de inleiding vertelde we al iets over een aflossingsvrije hypotheek. Echter is dit niet altijd de beste keuze. Daarbij los je namelijk niets af, enkel de rente dien je maandelijks te betalen. Aan het einde van je looptijd betaal je vervolgens in een keer je lening af.

aflossingsvrije hypotheek berekenen

Mogelijk een betere keuze is om voor een lineaire of annuïteitenhypotheek te kiezen. Maar wat je keuze ook zal zijn, kies altijd een hypotheek met de laagste rente. Je kunt dit vandaag de dag zeer eenvoudig vergelijken op een vergelijkingswebsite. Daar heb je binnen enkele minuten al gevonden wat voor jou de goedkoopste lening zal zijn. Maar hier dan ook zeker gebruik van.