floor floortje

Alles over fashion

Mijn opdracht: bidons bedrukken!

Sinds een kleine half jaar ben ik leidinggevende geworden! Iets waar ik onwijs enthousiast over ben, voer het ook met veel plezier uit. Echter deze keer wat minder! Mijn werkgever heeft mij namelijk de opdracht gegeven om opzoek te gaan naar een bedrijf die bidons bedrukken kan. Echter valt het dan nogal tegen aangezien ik niet eens wist dat dit mogelijk is! Hierdoor besloten om bij thuiskomst achter de computer te kruipen en daar verder te zoeken. Doordat ik via internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Maxilia. Zij bieden de mogelijkheid om bidons te laten bedrukken en deze vervolgens te bezorgen op locatie.

image-1

Aantrekkelijke kosten

Bij het bekijken van het assortiment viel mij op dat er een diverse prijscategorie te vinden is. Ook in de kleuren en dergelijke kan je het hier zo gek nog niet bedenken. Nu dat ik zeker wist dat dit bedrijf ons hiermee van dienst kan zijn heb ik mijn werkgever ervan op de hoogte gebracht. Vrijwel direct het bericht ontvangen dat ik dé betreffende bestelling mag plaatsen.

306_tacx-shiva-750cc-bedrukken

Dit laat ik mij niet tweemaal vertellen waardoor ik direct teruggekeerd ben naar Maxilia. De bidons bedrukken was dan ook geen enkel probleem. Echter wist ik op dat moment nog niet welke logo ik hiervoor gebruiken kon! Gelukkig is het, dankzij de duidelijke uitleg bij Maxilia, mogelijk gemaakt om de juiste logo up te loaden en deze ook nog eens te gebruiken ook! Als het goed is mogen wij deze week nog onze bestelling ontvangen!