floor floortje

Alles over fashion

De leukste Bloemenwinkel Sprundel

Helemaal verliefd ben ik op de leukste Bloemenwinkel Sprundel, de leukste boeketten in no-time. Het winkeltje staat vol met allemaal bloemen en ook kan er wat worden gecreëerd naar jouw wensen. Misschien dat je er nog niet van had gehoord en daarom wilde ik even dit blog schrijven want als bloemenliefhebber is het zeker de moeite waard om even bij Bloemenwinkel Sprundel langs te gaan.

bloem2

Verschillende boeketten

Al verschillende boeketten heb ik laten maken, ik ben er vaste klant en ben telkens weer opnieuw zeer tevreden over de creaties. De medewerkers zijn echt heel erg klantvriendelijk en staan voor alles open. Tijdens hun werk ook nog een gaatje om een praatje te maken of de wensen te bespreken. Ook zijn zij heel erg meedenkend in hetgeen wat jij in gedachten hebt, zo kwamen wij er ook uit. Ik heb nu al voor verschillende doeleinden een bos laten maken en al die keren is het goed gelukt en waren de personen voor wie de bos was er heel erg blij mee.

Wil jij graag inspiratie opdoen, bekijk dan de website of Facebook voor sfeerfoto’s. Bestel je jouw boeket vóór 12:00u, dan kan deze dezelfde dag nog bij het gewenste afleveradres bezorgd worden. Heb jij specifieke wensen en wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn? Of heb jij andere vragen over de diensten? Neem gerust contact op met één van hun middels het contactformulier op de website of bel. Zij reageren zo snel mogelijk. Zij zien je natuurlijk ook graag terug in de bloemenwinkel in Sprundel!

bloem3