floor floortje

Alles over fashion

Wij zijn het er allemaal over eens dat deze nagelstudio Amstelveen een topper is

nagelstudio Amstelveen

Xandéraa NaulcareLichamelijke verzorging speelt voor mij een belangrijke rol. Natuurlijk zeggen ze dat schoonheid van binnen komt. hier zit dan ook wel een kern van waarheid in. Echter merk ik dat wanneer ik mijn lichaam goed verzorg ik gewoon beter in mijn vel zit. Hier zijn dan ook veel trucjes voor. De heb ik er al veel gedeeld met jullie. Vandaag wil ik weer hetzelfde doen. Zelf ga ik hier dus ook geregeld heen met mijn vriendinnen. Deze nagelstudio Amstelveen heet Xandéraa Nailcare. Volgens ons is dit een absolute aanrader. Niet alleen zijn ze hier super vriendelijk, zij hanteren ook nog eens betaalbare prijzen. Een gouden combinatie dus als je het mij vraagt. Maar wat kun je hier u eigenlijk allemaal verwachten. Allereerst werken zij alleen met diervriendelijk producten. Iets waar ik samen met mijn vriendinnen veel waarde aan hecht. Wanneer wij dit dan ook met zijn alle doen, kunnen we op deze wijze een steentje bijdragen.

nagelstudio Amstelveen

Nog meer over Xandéraa Nailcare

Wanneer jij ook van plan bent deze nagelstudio Amstelveen te bezoeken, dan kun je het volgende verwachten bij het behandelen van jouw nagels:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan op de natuurlijke nagel worden aangebracht maar kan ook dienen als nagelverlenging.
  • Nail-art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren maar ook aan Japanse nail-art.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op verlenging en tips worden aangebracht.

nagelsWat verder nog fijn is om te weten is dat alle producten afweekbaar zijn. Dit scheelt een hoop vijlen wanneer het product weer van de nagel moet worden verwijderd. Wanneer je er dus weer vanaf wilt, heb je binnen 15 minuten weer je eigen nagels.