floor floortje

Alles over fashion

De beste gezichtsverzorging routine voor jou

natuurlijke gezichtsverzorging 1

Gezichtsverzorging producten met organische ingrediënten is ontzettend belangrijk. Je gezicht is je eerste visitekaartje en maakt jou echt jou. Bovendien is je gezichtshuid voor de meeste mensen het enige deel van je huid dat 365 dagen per jaar blootstaat aan alle mogelijke invloeden van buitenaf. Of het nu gaat om weersomstandigheden wind, regen, kou, warmte en – de grootste boosdoener – zon, of om vuil van buitenaf of producten die je zelf gebruikt zoals foundation en andere soorten make up… Je gezichtshuid heeft er allemaal mee te maken. Goede verzorging is dan ook echt belangrijk om je huid en gezicht gezond te houden.

De eerste stap naar een gezonde huid

Goede Gezichtsverzorging producten met organische ingrediënten begint met de belangrijkste stap: Reinigen! Het heeft geen zin om een fantastische crème op je gezicht te smeren als daar nog allerlei vuil van buitenaf of lagen make up op zitten. Dit verstopt je poriën en beperkt het effect van de rest van je gezichtsverzorging routine. Begin dus altijd eerst met het schoonmaken van je gezicht met een goede reiniger. Sla deze stap nooit over, want het is echt de basis van je gezichtsverzorging.

En hoe dan verder?

Na reinigen komt hydrateren. Hierbij kies je voor een serum dat past bij jouw huidtype. Een serum bevat alle vitaminen en antioxidanten die jouw huid nodig heeft. Na het aanbrengen van het serum ga je verder met een goede dag- en nachtcrème om je huid 24 uur lang goed te beschermen en verzorgen. Omdat de huid rond je ogen vaak het meest te lijden heeft onder allerlei invloeden en daardoor ook snel verouderd, kan het raadzaam zijn om een aparte oogcrème te kiezen om dit gebied te verzorgen. Tot slot, eigenlijk net zo belangrijk als de eerste stap: Kies een goede zonnebrandcrème om je huid tegen schadelijke UV-straling te beschermen en je huid zo minder te lijden te geven. Verzorging kan namelijk wel helpen om veroudering en beschadiging tegen te gaan, maar het belangrijkste is voorkomen.