floor floortje

Alles over fashion

Blij dat ik ben overgestapt naar deze kapper Huizen

kapper

Kapsalon OasisIk had laatste iets vervelends meegemaakt. Ik had namelijk een meningsverschil met mijn vorige kapper. Ik wilde namelijk mijn haren verven, echter was dit compleet verkeerd gegaan. Van nature zijn mijn haren blond en ik wilde dus een iets donkerdere kleur. Echter door een miscommunicatie had zij mij haren rood geverfd. Dit was op zich wel eenvoudig op te lossen, althans dat dacht ik. Zo stelde ik natuurlijk voor om mijn haren opnieuw te laten verven. Echter toen zij ze wel dat ik ook voor de verkeerde kleur moest betalen. Dit was ik natuurlijk niet van plan. Het was immers niet mijn fout. De discussie hierom werd dan ook steeds heviger. Nadat zij het uiteindelijk wel opnieuw geverfd had, hadden we beide besloten dat zij me niet meer zou knippen.

kapper Huizen

 

Vandaar dat ik dus genoodzaakt was een andere kapster te zoeken. Ik wist van de voren dat dit geen moeilijk klus zou zijn, je hebt bij mij in de buurt namelijk genoeg aanbieders. Uiteindelijk is mijn keuze uitgegaan naar deze kapper Huizen.

Meer over kapper-huizen.nl

Wanneer je de website zelf bezoekt zul je zien dat zij goede prijzen hanteren. Naast knippen kun je hier overigens ook terecht voor harsen en epileren. Eigenlijk zo’n beetje alles wat te maken heeft met je persoonlijk verzorging.

kapperIk ben nu inmiddels meerdere malen bij deze kapster geweest en naar mijn mening zijn hun echt een aanrader. Steeds wanneer ik even een paar minuten moet wachten wordt er vriendelijk thee aangeboden. Deze kapper Huizen verdient van mij dan ook een pluim!