floor floortje

Alles over fashion

Altijd fietsen op de bakfiets

Elektrische bakfiets

Heb je eenmaal kennis gemaakt met de bakfiets van Dolly dan wil je niet anders meer. Zomer en winter wil je genieten van een ritje op de fiets, of dit nu is om de kinderen weg te brengen of boodschappen te halen in de supermarkt. Met een elektrische bakfiets is dit ook mogelijk, niet alleen als het mooi weer is kun je fietsen. Bij een fikse wind tegen kan je nog eenvoudig al je dingen doen. Een krachtige accu zorgt ervoor dat je met gemak overal naartoe fietst. 

Elektrische bakfiets

Tegen alle weersinvloeden bestand

De fiets kun je niet alleen door weer en wind fietsen, de dubbelwandige bak is ook bestand tegen ieder weertype. Zo doe je dus lang met de elektrische bakfiets, is de bak toch aan vervanging toe dan is deze nog een keer te gebruiken omdat deze recyclebaar is. De kleur van de bak mag je zelf kiezen, kies je voor een flitsende kleur of niet zo opvallend met een mildere kleur. De kleuren van het frame van de fiets mag je ook kiezen, in totaal zijn er meer dan veertig combinaties mogelijk.

Elektrische bakfiets

Speciaal exemplaar voor professionele gebruikers

heb je bij je winkel of dienst een bezorgservice dan snappen we dat je ook graag gebruik wilt maken van een elektrische bakfiets. Het exemplaar voor de professionele gebruiker is met een Cargo bak ontwikkeld, sterk en licht van gewicht. De sterke motor ontbreekt niet, er is ook aan de veiligheid gedacht met de schijfremmen die de bakfiets heeft. Met een laadvermogen van 80kg kun je veel pakketjes en spulletjes meenemen voor je klanten. De klep op de bak is te kantelen, beide kanten zijn dus te benutten om de bak te openen.