floor floortje

Alles over fashion

Autoschade Rotterdam helpt je weer op weg!

Bij Autoschade Rotterdam, beter bekend als zijnde Autoschade Direkt ben je van harte welkom. Bij dit bedrijf kun jij op een vakkundige wijze jouw voertuig laten maken. Heb jij wellicht een paal geraakt of zag je die ene fietser over het hoofd? Middels het uploaden van een foto op de bovenstaande website kan je al worden geholpen. Wanneer jij een foto doet uploaden zul je vrij snel een offerte hierop ontvangen. In deze offerte worden alle kosten genoteerd wat ervoor berekend moet worden. Vervolgens ben jij vrij om hier akkoord op te geven of niet. Dat is het prettige van deze onderneming.

Zelf heb ik helaas voor een paar dagen terug een auto over het hoofd gezien. Met het uitrijden van een parkeergarage ging het mis. Plotseling kwam er een auto de hoek om en dat had ik niet verwacht. Gelukkig bleef de schade redelijk beperkt, maar toch wilde ik het gemaakt hebben!

Kennis gemaakt met Autoschade Rotterdam!

Zodoende heb ik er direct voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een autogarage. Het liefst een bedrijf die weet hoe dat het gemaakt kan worden. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met het aanbod. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om via Autoschade Direkt mijn schade te laten maken. De offerte werd opgemaakt en vervolgens kreeg ik deze ingevuld terug. De definitieve afspraak werd gemaakt om de auto te brengen zodat zij het kunnen maken.