floor floortje

Alles over fashion

Tijdens een wandelvakantie genieten van de Costa Blanca

Voor mensen die de Costa Blanca graag eens op een actieve manier willen bezichtigen is misschien een wandelvakantie wel wat. Ook voor natuurliefhebbers is een wandelvakantie in de Costa Blanca een goed idee. Je vindt hier namelijk naast de stranden ook een zeer diverse natuur. Waardoor je tijdens de wandeling veel te bezichtigen hebt.

Wandelarrangementen Costa Blanca
Wanneer je het zelf niet helemaal ziet zitten om een wandelroute uit te stippelen. Of als je zeker wilt weten dat je iets moois gaat zien onderweg. Is misschien een wandelarrangement wel wat voor jou. In de nazomer, herfst en de winter worden drie wandelarrangementen aangeboden door Refugio Marnes. Vooral voor Nederlanders die graag de winter willen ontwijken is dit een ideale oplossing. Want wanneer het in Nederland regent, is het in oktober nog zomer in Spanje. En als in Nederland de winter zich aanmeldt begint in Spanje het biologische voorjaar. Wat betekent dat er wintertarwe wordt gezaaid en er veel planten bloeien. Een echte aanrader dus als je niet van de Nederlandse herfst en winter houdt.

Wat houden de arrangementen in?
Als je besluit om gebruik te maken van een arrangement is het wel fijn om van te voren te weten wat je kunt verwachten en hoe het in zijn werking gaat. Via Refugio Marnes kun je kiezen uit drie wandelarrangementen, welke gebaseerd zijn op de intensiviteit. Ze variëren van laag intensief, intensief tot hoog intensief. Bij deze drie arrangementen kun je zelf bepalen wat voor soort overnachting je wilt hebben. Je kunt kiezen voor een Bed & Breakfast, volpension en self- catering midden in de natuur.