floor floortje

Alles over fashion

Mooie loungebanken voor buiten

Loungebanken voor buiten

Sinds een paar jaar heb ik een lunch room in mijn stad aan het water. Daarom ben ik nu opzoek naar mooie nieuwe loungebanken voor buiten. Omdat het weer nu steeds mooier word en het seizoen weer gaat beginnen. Wil ik beginnen met nieuwe meubels.

Deze die ik nu heb ben ik nog steeds heel erg over te spreken. Alleen ze zijn gewoon versleten door de jaren heen. Altijd kreeg ik er ook complimentjes over en de vraag waar ik ze vandaag had.

Omdat ik hier zo over te spreken ben en echt voor kwaliteit voor wilde gaan. Ging ik weer kijken op dezelfde website waar ik de sets een paar jaar geleden ook besteld heb.

Dezelfde sets bestellen wilde ik niet, ik wilde gaan voor iets nieuws. Zodat klanten ook kunnen zien dat ik iets nieuws heb aangeschaft. Dat vind ik altijd wel zo leuk.

Loungebanken voor buiten

Mooie sets

Uiteindelijk heb ik een mooie set kunnen scoren voor mijn lunch room. Ik ben gegaan voor grijze set. Om er een beter beeld van te krijgen en om te kijken of het allemaal zou passen. Ben ik wel hun showroom gaan bezoeken. Toen ik daar binnen kwam raakte ik gelijk enthousiast van alle mooie spullen die ik zag. Natuurlijk wilden ik ook testen of de set die ik voor ogen had ook lekker zat, ik ging zitten en hij zat als gegoten! Ik denk dat iedereen die eenmaal zit er niet meer vanaf wilt!

Wil jij nou van die mooie loungebanken voor buiten? Neem dan snel een kijkje op lounge-bank.nl.

Loungebanken voor buiten