floor floortje

Alles over fashion

Een mooie Energetix ring gekocht

Onlangs heb ik een hele mooie Energetix ring gekocht. Een vriendin en ik waren gezellig aan het winkelen en toen kwamen wij terecht bij een hele leuke zaak. Door het raam zagen wij allemaal mooie sieraden liggen. Wij zijn toen de winkel binnengegaan om even rond te kijken. Deze winkel heet: Natasja Jewels and More. De sieraden die wij zagen waren speciale sieraden. Zij bevatten namelijk een magneet. Deze magneet kan jij gebruiken om de balans in jouw lichaam op orde te krijgen. Deze zijn ook te krijgen in kettingen, oorbellen, horloges, en armbanden.  Het assortiment is er voor heren, dames en kinderen.

Te gebruiken bij verschillende klachten

De medewerkster van deze winkel vertelde dat de magneetsieraden voor verschillende klachten gebruikt kon worden. Hierbij kan jij denken aan:

  • Chronisch vermoeidheidssyndroom en vermoeidheid,
  • Slapeloosheid, hoofdpijn en bloedsomloop stoornissen;
  • Nervositeit, depressiviteit, agressie en prikkelbaarheid;
  • Allergieën, immuniteitsproblemen en bepaalde hormoonstoornissen
  • Slecht slapen, concentratieproblemen, bedplassen en onrustig gedrag bij kinderen.

De werking is nog niet wetenschappelijk bewezen, maar door het dragen van gekochte Energetix ring voel ik zeker wel verschil in mijn balans. Wil jij ook een magneetsieraad kopen? Kijk dan eens op de website van deze onderneming naar het uitgebreide assortiment. Deze zijn ook te bestellen via de webshop.