floor floortje

Alles over fashion

Overstappen van roken naar een elektrische sigaret? Houd hier rekening mee

sigaret

Als je van roken houdt en je denkt erover om over te stappen op een elektrische sigaret, kun je een kijkje nemen op e-smokershop.nl E-smokers zijn er met allerlei verschillende smaken en bestaan in allerlei soorten en maten, dus als je hier interesse in hebt is het slim om goed rond te kijken naar wat er is. Deze winkel verkoopt zowel fysiek als via de webshop vrijwel alles wat met elektrisch roken te maken heeft.

Een elektrische sigaret in deze winkel kopen?

Deze winkel die zich in Apeldoorn bevindt bestaat al sinds 2011 en is gespecialiseerd in de verkoop van elektronische sigaretten en onderdelen. Je kunt hier onder andere terecht voor starterkits voor e-smoken, e-liquids, coils, pods en clearomizers. Er zijn heel veel verschillende soorten elektrische sigaretten, dus het is verstandig te beslissen wat je wilt. Wat de voorgenoemde termen allemaal inhouden, kom je te weten als je verder leest.

Elektrische sigaret

Hoe werkt een e-smoker?

Als je sigaretten gewend bent, is een e-smoker wel even wennen. Je hebt ineens niet meer zo’n klein stokje in je hand, maar een echt apparaat. De e-smoker bestaat uit een batterij die ervoor zorgt dat hij aankan. In de smoker bevindt zich een clearomizer; dit is het gedeelte dat wordt gevuld met vloeistof, zogenaamde e-liquid. Daarnaast heeft de e-smoker een coil. De coil zit in de clearomizer en zorgt ervoor dat de vloeistof verdampt. Het is verstandig om de coil 1-2 weken te vervangen. Een ander onderdeel van bepaalde e-smokers zijn pods; dit zijn de mondstukken die op e-smokers zitten.

Contact opnemen

Je kunt via de website contact opnemen. Als je via de telefoon contact wilt opnemen, wordt dit afgeraden omdat het in de winkel vaak druk is en hierdoor is telefonisch contact lastiger. De openingstijden van de winkel zijn doordeweeks tussen 13-18 uur, met uitzondering van donderdag want dan is het koopavond en is de winkel tot 21 uur open. Op zaterdag is de winkel van 11-17 geopend.

roken