floor floortje

Alles over fashion

Overgegaan op het roken van een e sigaret

DAMPHUIS_LOGO

Ik wilde al een langere tijd stoppen met het roken van normale sigaretten. Dit lukte mij echter niet en daarom leek het mij ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een e sigaret.

Zeer veel bedrijven dat vapes aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar een e sigaret kreeg ik erg veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Damphuis mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en bevat zeer veel informatie over zowel het bedrijf als over de producten dat het bedrijf aanbiedt. Daarom besloot ik ook om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

vapor

Een zeer groot aanbod aan veel verschillende vapes 

Het bedrijf biedt een super groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillende vapes. Nadat ik er een aantal met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop van een e sigaret met een aantal vloeistoffen. Mijn vape is een aantal dagen geleden geleverd en ik rook geen enkele normale sigaret meer. Daarom ben ik ook zeer tevreden over mijn e sigaret van Damphuis.