floor floortje

Alles over fashion

E-Liquid kun je gemakkelijk via internet kopen

E-Liquid

E-LiquidVoor een lekkere E-Liquid hoef je tegenwoordig de stad niet meer in, want ook online is dit volop verkrijgbaar. Ongeveer een jaar geleden ben ik gestopt met roken en overgegaan naar een elektronische sigaret. Dit bevalt me tot op de dag van vandaag heel erg goed. Het is namelijk zo dat ik last begon te krijgen van mijn gezondheid en mijn arts mij aanraadde om helemaal te stoppen. Dat lukte mij niet, dus dit was een goede tweede keus. Het fijne hieraan is dat het een stuk lekkerder smaakt en er veel keuze is in smaken. In het begin heb ik heel veel geprobeerd, maar nu ben ik er toch wel achter wat ik het lekkerste vind. 

Mijn favoriete E-Liquid

E-Liquid

De E-Liquid waar ik het meeste van houd is degene met mint smaak. Deze is lekker fris en daardoor ga je ook een stuk minder stinken. Ik kan het gewoon in huis doen zonder dat iemand merkt dat het gebeurd is. Daarnaast is het fijne aan deze rook dat het niet geel uitslaat op de muren, dus ook over schilderen hoef jij je geen zorgen te maken. Mijn voorraad sla ik altijd in bij EA-Sigaret. Deze site heeft een ongelofelijk groot assortiment met veel verschillende merken. De prijzen zijn hier erg goed, dus ook een keer iets anders proberen kan gewoon.

Een top service

Sinds ik hier mijn E-Liquid koop wil ik niet meer anders. Het is namelijk erg snel in huis, dus ik weet zeker dat ik nooit zonder hoef te zitten. Daarnaast heeft deze webshop een hele goede service ben ik laatst achter gekomen. Een flesje was kapot gegaan in de post en diezelfde dag nog hebben zij mij een nieuwe op gestuurd. Dat vind ik zelf erg prettig, want ik ben daar toch een soort van vaste klant.