floor floortje

Alles over fashion

Professionele Herenkapper Leiden

herenkapperAfgelopen maand ben ik helemaal verknipt. Als ik ergens veel waarde aan hecht is het mijn uiterlijk. Ik ben daarom ook zeker niet van plan om daar nog eens terug te aan. Gelukkig zijn er in de omgeving genoeg professionele kappers. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven bij mij in de buurt. Op internet kwam ik de Herenkapper Leiden tegen. Wat enorm opviel was de goede recensies op de website. Zo staat er dat ze een uitstekende service hebben en ook nog eens scherpe prijzen hebben. Wat betreft de prijzen is inderdaad waar. De prijzen van mijn vorige kapper zijn namelijk beduidend hoger!

Afspraak gemaaktkapper

Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt met de Herenkapper Leiden. Telefonisch stonden ze mij erg professioneel te woord. De volgende dag kon ik al langskomen voor een knipbeurt. Ook de kapster zag direct dat de vorige kapper niet goed geknipt had. Gelukkig heeft zij wel goed geknipt, zodat ik er nu weer goed bijloop. Tijdens mijn knipbeurt werd ik erg professioneel geholpen. Zo kreeg ik netjes een kopjes koffie aangeboden en was ze ook erg geïnteresseerd in mijn dagelijks leven. De tijd vloog daarom ook snel voorbij. Aangezien ik goed ben geknipt ben ik zeker van plan om vaker naar deze herenkapper te gaan. 

Het is echt een aanrader om bij dit bedrijf een afspraak te maken. De service is goed, de prijzen zijn goed en ze leveren kwaliteit! Bekijk de website voor meer informatie.