floor floortje

Alles over fashion

Handige tips voor poloshirts

Hoewel het nog even duurt voor dat we onze poloshirts weer uit de kast kunnen trekken, willen we je toch alvast wat stijltips meegeven voor het dragen van een poloshirt. Zo kies jij deze zomer het ideale poloshirt dat perfect past en zie je er zeker stijlvol uit.

Poloshirts in diverse pasvormen

Het poloshirt is elk voorjaar weer een zeer geliefd kledingstuk voor zowel jong als iets ouder. Ze zijn er in allerlei kleuren, maten, dessins en pasvormen. Een poloshirt mag aansluiten op het lichaam, niet te strak maar zeker ook niet te los. Als er minstens één vinger past tussen je polo en de biceps is dat precies de juiste maat voor jou. De mouwen van het poloshirt moeten op het breedste deel van je biceps te vallen.

Slimfit poloshirts

Het slim fit poloshirt is ideaal voor de sportieve mannen. De contouren van je lichaam worden mooi geaccentueerd door het shirt en laat je er op je best uitzien. Slim fit polo’s zitten, zoals de naam eigenlijk al zegt, iets strakker om het lichaam dan het standaard polo shirt.

Polo’s voor lange en slanke mannen

Regular fit poloshirts draag je als je een lang en slank postuur hebt, maar ook wanneer je iets breder bent en misschien wel een buikje hebt. Omdat regular fit poloshirts wat losser vallen geven ze slanke mannen iets meer body terwijl mannen met een beginnend buikje dat uitstekend kunnen verbergen met een regular fit poloshirt.

Stijltips

*  Wanneer je een korte broek draagt laat je het poloshirt erover vallen.

*  Wanneer je de polo draagt met een chino draag je het poloshirt in je broek.

*  De kraag van je poloshirt behoort altijd plat te liggen

*  Licht gekleurde polo’s accentueren je spieren.

*  Met een donker poloshirt kun je juist gemakkelijker een buikje verhullen.