floor floortje

Alles over fashion

Kleding van Typicall Jill

Op Forza.nl kun je ook leuke kleding vinden van het merk Typical Jill. Dit is een kledingmerk voor dames. Hier kunnen zij leuke jurken, blousjes en topjes vinden. Dit merk komt uit Italië. Dat betekent dus dat de kleding van kwaliteit is. Dat kun je ook zien aan de stof en de motieven op de kledingstukken. Er zijn verschillende modellen en maten, elke dame komt er dus aan haar trekken. Je vindt er kledingstukken met en zonder print en in verschillende kleuren. Deze kun je gewoon casual aantrekken of als je naar een leuke evenement gaat. Elke week kun je kiezen uit nieuwe modellen kleding. Er zijn blousjes, topjes maar ook jurkjes. De kleding van Typical Jilly is te verkrijgen in frisse kleuren en zit heel comfortabel. Voor Typicall Jill kleding kun je online gaan op https://www.forza.nl/dames/typical-jill/.

Bloesjes

Typical Jill heeft een ruime collectie. Je kunt daarom kiezen uit verschillende modellen kleding in verschillende kleuren. Op die manier zie je ook niet meerdere mensen met dezelfde kledingstuk als jezelf rondlopen. Zo heb je leuke bloesjes met een dierenprint erop. Ben je niet zo dol daarop? Dan kun je kiezen uit kledingstukken met één kleur. Je kunt de bloesjes makkelijk combineren met een lange broek of een rok.

Jurken

Heb je voldoende leuke bloesjes en topjes? Wat dacht je van jurken? De jurken hebben speelse motieven erop en komen in verschillende frisse kleuren. Er zijn jurken met dierenprinten erop of met leuke flamingo’s. Verder kun je er leuke rokken vinden in verschillende modellen en kleuren. Typical Jill heeft voor elk seizoen dus een leuke item voor in jouw klerenkast.