floor floortje

Alles over fashion

Deze meisjes bikini waren zo schattig dat ik ze wel moest kopen

regenjas kind

4activekidz.nlZelf kom ik uit een enorm grote familie. Zelf vindt ik dit echter een voordeel. Ik heb namelijk veel neefjes en nichtjes waar ik graag leuke dingen mee doe. Vooral zwemmen is iets wat wij deze zomer veel gedaan hebben. Vandaar dat ik dan ook voor hun een leuke meisjes bikini heb aangeschaft. Helaas hebben wij tot nu toe vaker binnen gezwommen als buiten. Die paar keer dat we naar buiten konden was dit dan ook echt genieten. Ik beleef zelf dan ook veel plezier als ik die meiden rond zie rennen en spelen met andere kinderen. 

meisjes bikiniSteeds wanneer de dochters van mij zus bij mij zijn, kan zij ook ontspannen en iets leuks voor haar zelf doen. Zo is zij een aantal weken geleden op vakantie gegaan met haar man en ik kreeg de kinderen dan een paar weekjes thuis. Ik denk dat wij in die periode wel zo’n vier keer zijn gaan zwemmen.

Waar had ik ze aangeschaft?

regenjas kindNatuurlijk zal het mijn blog niet zijn als ik jullie niet voorzij van een goede tip. Zoek jij een leuke website waar je meisjes bikini kunt aanschaffen? Dan verwijs ik jou graag door naar 4activekidz.nl. Hier vind je overigens nog veel meer kleding voor kinderen, natuurlijk zowel voor meisjes als jongens. De prijzen zijn hier goed en hetzelfde geldt voor de kwaliteit. Meer hoef je dan ook eigenlijk niet te weten als het gaat op een webshop. Ik hoop dan ook dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben. Heb jij nog vragen of tips voor mij? Plaats dan onderaan dit bericht een reactie.