floor floortje

Alles over fashion

Verbouwen tijdens corona pandemie

Toen we allemaal thuis kwamen te zitten door de corona pandemie, hadden veel mensen niks te doen. Het duurde namelijk een tijdje voordat we wisten wat we moesten gaan doen, omdat bedrijven en scholen nog nooit met Teams of Zoom hadden gewerkt. In die zeeën van tijd, besloten veel mensen om te gaan klussen. Ze wilden toch die badkamer even opnieuw betegelen. Beton cire kleuren werden dan bijvoorbeeld weer voor het plafond gebruikt, want die kon wel een likje nieuwe verf gebruiken. We konden namelijk lekker alles online bestellen en konden ongestoord ons gang gaan, omdat we toch niet hoefden te werken met z’n allen. 

De zolder werd ook opgeruimd

We gingen niet alleen verbouwen, velen van ons zagen hun kans ook schoon om hun huis een keer goed op te ruimen. De gehele zolder werd overhoop gehaald om de boel op te ruimen. Zo kom je van alles tegen, van babyfoto’s tot oude schaatsen. Betonlook verf was het eerste wat wij tegenkwamen op zolder, we hebben het gelukkig bewaard, want ik ga binnenkort verhuizen. Ik wil dan graag mijn zolder met die verf gaan verven, omdat ik toch heb ontdekt dat je het beste een leuke en georganiseerde plek kunt maken van je zolder.

Alleen maar thuis zitten

Door die akelige corona pandemie, moesten we allemaal in lockdown. Hierdoor hebben velen van ons dagen op de bank gezeten of moesten ze toch aan het werk. Als je dan de hele dag in je huis bent, ga je toch merken dat je bepaalde aspecten aan je huis niet zo mooi vond, dan dat je dacht. Veel mensen hebben daarom besloten om hun woonkamer opnieuw in te richten. Kalkverf was bijvoorbeeld de oplossing voor mijn tante, zij vond de kleuren van de muren in haar woonkamer niet zo heel erg mooi. Door deze opnieuw te beschilderen, heeft ze nu een hele warme sfeer in haar woonkamer, waar ze tot op heden heel erg gelukkig mee is.