floor floortje

Alles over fashion

De juiste partners vinden voor Mason Garments

Het verhaal van de merkkleding van Mason Garments begon in 2021 toen werd ontdekt dat designer-uitvoeringen uit Italië waren gemaakt door een man genaamd Maurizio Lotti. Met een achtergrond in muziek, design en kunst werd de jonge kunstenaar al snel bekend over de hele wereld. Als zelfverklaarde ‘modegeek’ creëerde hij zijn eigen merk van high-end kleding en begon hij zijn ontwerpen te delen met geselecteerde retailers. Met zijn vele creaties die nu verkrijgbaar zijn bij grote warenhuizen over de hele wereld, wordt Mason Garments beschouwd als een van de meest populaire Italiaanse labels.

Mason Garments blijft het favoriete Italiaanse merk

Tot op de dag van vandaag blijft Mason Garments het favoriete Italiaanse merk en biedt het klanten alles van traditionele high-end Italiaanse schoenen tot dameskleding, luxe kleding en lingerie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een omzetgroei gezien, waardoor het bedrijf zich in veel verschillende landen heeft uitgebreid. De verkoop van heren- en dameskleding is in de loop der jaren gestaag gegroeid, waardoor Mason Garments een van de grootste importeurs van merkkleding voor heren en dames ter wereld is geworden. Mason Garments houdt zich ook bezig met een breed scala aan accessoires, waardoor klanten hun eigen schoenen, handtassen, portefeuilles en meer kunnen ontwerpen.

Schoenstijlen die ideaal zijn voor de zomermaanden

Als u de voorkeur geeft aan een andere stijl van schoeisel, zult u net zo blij zijn met metselwerkkleding die een reeks damesleggings en dameslaarzen biedt. Suède schoenstijlen zijn ideaal voor de zomermaanden, terwijl halflange dameslaarzen ideaal zijn voor functie en werk. Zowel leggings als laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs, wit, roze en zwart. Als je de voorkeur geeft aan een meer uniek paar schoenen, waarom kijk je dan niet eens naar Mason suede sneakers of een Mason Crochet laars? Suède is een geweldig materiaal voor de lente/zomer en biedt een unieke stijl die ook geschikt is voor alle seizoenen, waardoor het een musthave is voor de modeaccessoirecollectie van dit jaar.