floor floortje

Alles over fashion

Dit zijn de hoeden trends van 2021!

Een hoed is niet meer weg te denken uit het mode beeld. Vroeger was het normaal om een hoed als vrouw te dragen. Een hoed voor een vrouw was netjes en het kleedde af. Het is een tijd uit de mode geweest om een hoed als vrouw te dragen. Nu is het weer normaal om als vrouw een hoed op te hebben. Maar wat zijn de modetrends voor vrouwen? Lees het in dit artikel.

Retro athletic trend

De retro atletische stijl is weer helemaal terug van weg geweest. Een hoed vrouw is weer in, in dit geval de zonneklep. Draag een mooie retro zonneklep als vrouw zijnde.

Stro hoeden

Stro hoed vrouw mag niet ontbreken. Het is namelijk weer hip om een hoed van stro te dragen. De landelijke invloeden komen weer terug. Niet vreemd daar mensen weer meer bezig zijn met de oorsprong, klimaat en natuur. Het is daarom leuk om een hoed vrouw van stro te hebben. Zo ben je helemaal hip.

Hoeden in pastelkleuren

Hoeden in pasteltinten zijn weer helemaal terug van weg geweest. Het is helemaal hip om een hoed in pasteltinten te dragen. Het is net even wat anders, een tikkeltje eigenwijs, maar zeker wel zo leuk. Het mag dan ook niet in je kast ontbreken zo’n prachtige pasteltinten hoed.

Grote hoeden

Een grote hoed voor vrouw of man is sowieso weer helemaal hip. Laat het niet ontbreken op je lijstje als je weer gaat shoppen. Kijk naar een mooie grote hoed. Het staat mooi, biedt goede bescherming tegen de zon en je hoort er helemaal bij.

Hoeden met slappe rand

Grote hoeden zijn weer helemaal in, maar als ze een slappe rand hebben dan hoor je er helemaal bij. Wil jij een echte trendsetter zijn? Kijk dan eens snel naar een hoed als vrouw zijnde met een slappe rand. Het staat wat nonchalanter, maar het geeft wat touch en het is helemaal in.