floor floortje

Alles over fashion

De vier belangrijkste sneaker trends 2020

Wat kunnen ook dit jaar weer verwachten en wat zijn de nieuwe trends van de sneakers in 2020? Waar moet jij als sneaker fanaat opletten zodat je altijd de meest up to date trend draagt qua sneakers.

1 Meer dikke sneakers

Dikke sneakers zullen nooit sterven en ik ben er erg blij mee. 2020 zal nog meer van de lelijke sneaker-trend brengen, en eerlijk gezegd kan ik niet wachten. Deze trend was een van mijn favorieten in 2019 en ik ben enthousiast over de updates die in het nieuwe jaar zullen verschijnen.

2 Heldere en zonnige kleuren

We zagen zonsondergang kleuren op de catwalks van de modemaand en de trend is ook waar voor de sneakers die we zeker overal in 2020 zullen zien. Kortom, het is alsof je rondloopt met het mooiste deel van de natuur aan je voeten – en wie niet? wil je dat niet?

3 platform Sneakers

Het is tijd om op te groeien. Platform sneakers zijn gepland voor 2020 en je zult ze overal serieus zien. Voor al mijn shorties die er zijn, dit is een droom die uitkomt. Plus, platforms zijn veel gemakkelijker te betreden dan hoge hakken, dus je hoeft je niet zoveel zorgen te maken als je op pad bent in de stad.

4 Onverwachte tegenslagen

Alles wat oud is, is weer nieuw, en de sneakertrends van 2020 zijn absoluut geen uitzondering op deze regel kijk naar de air max 90 nikes. Verwacht dat details van je jeugd-sneakers terugkomen in het nieuwe jaar (zoals de klittenbandriemen uit de Coach’s Spring / Summer 2020-collectie).

Bron: sneakers.nl