floor floortje

Alles over fashion

The Stylebox was echt een uitkomt

The Stylebox

The Stylebox is waarover ik een bericht achter laat op dit blog. Deze absolute aanrader mag hier niet ontbreken en ik hoop dan ook dat ik hier vele mensen blij mee kan maken. Omdat je hier niet alleen leuke voorbeelden kunt vinden omtrent woonideeën, kun je zelfs op het idee komen om bijvoorbeeld je eigen badkamer te ontwerpen. 

Omdat ik mijn ouders heb geholpen met het restylen van de woning die zij hebben, ben ik mij eens gaan verdiepen in de sfeer die het beste bij hun past. Zij zijn dan wel op leeftijd maar wel erg modern.

The Stylebox

Het werkt aanstekelijk

The Stylebox biedt de mogelijkheid om jouw style echt naar juistheid te kunnen uitvoeren. Hierdoor is het erg prettig als je eerst veel informatie wint alvorens je aan de slag gaat. Samen met mijn ouders ben ik een plan van aanpak gaan maken en dankzij de informatie die ik op deze website heb gevonden. Hebben mijn ouders nu echt een heel fijn huis. Hierdoor hoeven zij de aankomende jaren niets meer te doen als het gaat om sfeer, en de juiste indeling. Het is zo leuk om dit te doen dat ik zelf thuis ook aan de slag ben gegaan. Dit werkt dus erg aanstekelijk. 

Neem gewoon voor een indruk eens een kijkje op deze website. Je zult al snel zien wat ik bedoel. Ken je iemand die in huis wel wat meer sfeer kan gebruiken? Of hulp nodig heeft met de styling van een complete kamer? Dan zit je hier zeker weten goed!The Stylebox

The Stylebox