floor floortje

Alles over fashion

Geld besparen doe je met Lichtkoepels

Bouwhandel

Bouwhandel

 

 

 

Heb jullie al wel eens iets gehoord over een Lichtkoepels? Zo niet lees dan echt even dit blog door. Geld besparen dat wilt iedereen in deze tijd. Tegenwoordig is alles duur en met de crisis van nu is dat soms moeilijk te behappen. Gelukkig heb ik de perfect manier gevonden om veel geld te besparen op de energie rekeningen. Deze manier heb ik gevonden in Lichtkoepels. 

Lichtkoepels

Hoe ik op dit idee ben gekomen?

De hogen kosten van mijn verlichting liepen de spuigaten uit. Na enkele maanden heb ik ondervonden dat het onmogelijk is om te letten op verlichting, wanneer je kinderen hebt. Kinderen laten de verlichting toch wel de hele dag aanstaan hoe vaak je ook zegt niet vergeten het licht uitzetten! Zodoende ben ik een oplossing gaan zoeken voor dit vervelende probleem. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van bouwhandel. Via deze website had ik de mogelijkheid om een licht koepel te gaan kopen. Maar wat is een licht koepel? Nou dat is heel eenvoudig uit te leggen. Een licht koepel wordt in de meeste gevallen geplaatst op een dak. Via deze koepel komt er dan licht binnen in de woning terecht zonder dat er elektriciteit voor wordt gebruikt. Uiteindelijk nam ik dan ook de beslissing om zo’n koepel te bestellen via de website van bouwhandel!

Geld besparen

Een succes

In de eerste maand na aanschaf van deze koepel heb ik dan ook een fors bedrag bespaart op de verlichting. De kosten zijn met vijftig procent afgenomen en dat is natuurlijk fantastisch. Achteraf kan ik het jullie dan ook vertellen dat het een groots succes is gebleken!