floor floortje

Alles over fashion

Fijne en kleine keuken voor in mijn appartement!

Furnitura

Voor mijn appartement heb ik een gloednieuwe kleine keuken gekocht en daar ben ik heel erg blij mee! Ik had namelijk niet veel ruimte, maar wilde toch wel een mooie keuken met alle essentiële benodigdheden hebben. Gelukkig heb ik bij Perfecthomeshop de perfecte keuken gevonden!

Klein maar fijn

Kleine keuken

Mijn nieuwe keuken is klein maar fijn. De indeling is heel handig en er is veel opbergruimte mogelijk, want ik kan er al mijn glazen, borden, pannen en kruidenpotjes in kwijt. Ik heb zelfs nog ruimte over voor extra spulletjes, dus ik sta er echt versteld van dat de keuken in het echt nog ruimtelijker is dan hij eruit zag op de website. Ook is de wasbak (die ik gratis erbij kreeg!) functioneel en makkelijk schoon te houden, dus daar ben ik ook heel blij mee. Verder heeft de keuken een tijdloos design en daar houd ik heel erg van. Het staat goed bij de rest van mijn appartement en ik heb al veel complimentjes over de keuken gehad van mensen die bij me op bezoek waren.

Kleine keuken

Duitse kwaliteit voor een goede prijs

Naast de handige indeling ben ik ook erg tevreden over de Duitse kwaliteit van de keuken. De keuken is in Europa geproduceerd en voldoet aan alle strenge veiligheidsnormen, zonder dat je daar meteen de hoofdprijs voor betaalt. Ik weet echt zeker dat je er nog jarenlang plezier van hebt en daarom vind ik dat deze keuken het bewijs is dat kwaliteit helemaal niet veel geld hoeft te kosten. Wil jij ook een kleine keuken in je appartement van goede kwaliteit? Bestel er dan een bij Perfecthomeshop!