floor floortje

Alles over fashion

Logische keuze om een aanhangerrijbewijs te halen

aanhangerrijbewijs

Ik had laatst besloten om een aanhangerrijbewijs te halen. Dit om de reden dat ik hier stiekem best vaak behoefte aan heb, een aanhanger dan. Wanneer ik spullen moet verhuizen om mijn ouders moet helpen is dit nou eenmaal hanig. Voorheen was ik altijd afhankelijk van vrienden. Natuurlijk is dit geen probleem, wanneer men gaat verhuizen gebeurt dit vaak met een aantal mensen. Ikzelf heb dit dus al meerdere malen gedaan met vrienden. Alleen had er maar steeds een persoon zo’n type rijbewijs. Het was dus handiger als er nog iemand was die met een aanhanger rijden mocht. 

aanhangerrijbewijs

Vandaar dat ik een lange tijd geleden online ben gaan zoeken naar een geschikte rijschool. Ik zocht er dan ook eentje waarbij niet alleen de prijzen goed waren, ook wilde ik dit het liefst in één dag halen. Ik had namelijk niet te tijd om hier teveel vrije dagen in te steken. Wanneer ik weekend wil ik dan ook het liefst zo weinig mogelijk doen, of ik moet gaan verhuizen. Hier beleef ik dan ook altijd voor plezier in.

osseforth

Het is rijschool Osseforth geworden

Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de naam Osseforth. Dit was om de volgende redenen:

  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,5 via Springest;
  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer;
  • Gecertificeerde en enthousiaste instructeurs;
  • Scherpe kwartaalactie en aanbiedingen;
  • Lid BOVAG rijscholen, driesterren lid.

rijbewijs halenDit zijn de ook de zaken die jullie kunnen verwachten. Ik verwacht dan ook dat zij jullie ook iets kunnen bieden. Naast particulieren bestuurders kunnen zakelijk bestuurders hier ook terecht. Meer informatie hierover is te vinden via osseforth.nl.