floor floortje

Alles over fashion

Kliniek Veldhoven is de beste in fillers

kliniek velthoven

Kliniek Veldhoven is mijn vaste adres als het gaat om dingen opvullen. In onze familie komen wallen heel erg voor, vooral bij de vrouwen. Zelfs als ik niet moe ben, heb ik wallen. Ik vond dit vroeger al erg vervelend omdat mensen vaak vragen of je moe bent, terwijl je dit dan niet bent. Vaak loog ik gewoon en zei ik dat ik slecht had geslapen, maar je wordt er wel onzeker door. Toen ik 19 jaar oud was, wilde ik hier iets aan doen en ben ik op onderzoek uitgegaan.

Op aanraden van mamakliniek velthoven

Mijn moeder heeft haar wallen ook bij Kliniek Veldhoven laten doen en is hier altijd erg tevreden over geweest. Het mooiste eraan is dat je bij haar niet eens ziet dat er iets aan gedaan is, zo natuurlijk is het resultaat dus. Ik had geld gespaard hiervoor en ben op gesprek gegaan om te vragen of ze me konden helpen. In eerste instantie was ik bang dat ze me te jong vonden, maar gelukkig was dit niet het geval. Ze snapte mijn probleem en waren zeer bereid om me ervan af te helpen.

Direct resultaatkliniek velthoven

Meteen na het opvullen zag ik er al minder moe uit, maar de zwelling en blauwheid moest nog wel een beetje wegtrekken. Dit duurde maar enkele dagen en sinds toen ben ik er onwijs blij mee! Ik zou het iedereen aanraden om het ook te laten doen, zeker als je er echt mee zit. Het is duur, maar je zelfvertrouwen groeit er zoveel door.