floor floortje

Alles over fashion

Tip: Trouwlocatie strand

Trouwlocatie strand

Vandaag ga ik het met u hebben over Beachclub-Puur!  Alweer vijf a zes maanden geleden heeft mijn man mij ten huwelijk gevraagd. Maar het organiseren van een bruiloft was voor onze moeilijker dan wij van te voren bedacht hadden. Zodoende schreven mijn man en ik beide onze wensen op een briefje. Daarna zijn wij opzoek gegaan naar een extern bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Simpelweg omdat wij hulp nodig hadden bij het organiseren van een bruiloft. Maar waar konden wij een gespecialiseerd bedrijf in het organiseren van een bruiloft vinden? Met deze vraag ben ik het internet gaan bekijken en binnen no time belandde ik bij de link trouwlocatie strand!

De link trouwlocatie strand verwees ons uiteindelijk door naar de website van deze aanbieder of te wel Beachclub-Puur.nl! Bij deze aanbieder hadden wij de mogelijkheid om uit een aantal prachtige locaties aan het strand een keuze te maken. Na het zien van deze locatie waren mijn man en ik overtuigd, vandaar dat wij besloten om Beachclub-Puur in te huren voor het organiseren van onze bruiloft!

Trouwlocatie strand

Een prachtige bruiloft!

Dankzij Beachclub Puur heeft onze bruiloft aan al onze wensen voldaan. Simpelweg omdat alle genodigden hebben genoten en ook hebben wij zelf enorm genoten van de bruiloft. De muziek, het eten, het drinken, de overige catering, het verwelkomen van de gasten en dergelijke alles was op en top georganiseerd door Beachclub Puur!

Ikzelf raad het u dan ook aan om uw bruiloft te laten organiseren door de bovenstaande aanbieder!

Catering

 

Meer verhalen