floor floortje

Alles over fashion

Nieuwe rijschool Ede gevonden

rijlessen

rijlessen Bij Wesseldijk gaan lessen

Samen met mijn ouders heb ik gespaard voor rijlessen, die kon ik nu gaan volgen in Ede. Al snel ging ik op zoek naar rijschool Ede. Zo kwam ik bij Wesseldijk terecht. Wesseldijk schijnt de beste rijschool in Ede en omgeving Tiel, Arnhem en Nijmegen te zijn. Online heb ik natuurlijk het een en ander vergeleken, om zeker te zijn van mijn keuze. Ik wilde graag een rijschool met de beste mensen, maar die ook betaalbaar was. Daarnaast speelt het slagingspercentage natuurlijk ook een grote rol! Na wat rondspeuren op het internet kwam ik tot de conclusie dat er geen betere kan zijn dan Wesseldijk.

Inmiddels volg ik al een tijdje rijlessen bij deze rijschool in Ede. Nu kan ik dus ook zeggen dat de mensen van Wesseldijk erg kundig maar ook aardig zijn! Mijn instructeur is een prettige kerel die erg goed met mij omgaat in de auto. Iedereen heeft wel eens verhalen gehoord van boze rij instructeurs en zo ! Daar hoef je bij Wesseldijk niet bang voor te zijn.

 

rijlessen

Snel en soepel mijn rijbewijs halen

Mijn rijbewijs kan ik nu op mijn gemak maar toch snel halen. Dankzij Wesseldijk! En dankzij mijn ouders natuurlijk, want ook zij hebben bijgedragen. Ik denk dat ik ongeveer nog 5 of 6 lessen ga volgen voordat ik mijn praktijk examen ga afleggen. Daar moet je natuurlijk wel aan denken wanneer je spaart voor je rijbewijs! De kosten van een examen zitten niet altijd inbegrepen. Wat is jullie favoriete rijschool in Ede?