floor floortje

Alles over fashion

Een zeilmakerij in Lelystad

zeilmakerij Lelystad

Iedereen met een eigen boot kent de zeilmakerij in Lelystad wel. Althans daar ga ik wel vanuit. Zelf hebben wij ook een boot en zijn dan ook regelmatig op het water te vinden. Vaak met mooi weer gaan wij lekker een eindje varen, zo mooi en ontspannen. Maar tegenwoordig trekken wij er ook met de vakantie een paar weken op uit, echter blijven wij wel in Nederland. Deze zomer zijn wij van plan om naar het noorden te varen en van daar uit langzaam weer naar beneden af te reizen. Tot wij weer in de buurt van ons huis zijn en daarmee is dan ook onze vakantie afgelopen.  zeilmakerij Lelystad

Een super nieuw dak

De afgelopen tijd heeft onze boot veel te verduren gehad met de slechte weersomstandigheden in ons koude kikkerlandje. Het doek wat over onze kajuit zit was aardig versleten en hier moesten wij beslist een vervanging voor laten maken. En waar kan je dat het beste laten doen, bij BB Zeilmakerij natuurlijk! Deze zeilmakerij nabij Lelystad levert producten van een hoge kwaliteit af. Dit komt door het feit dat dit bedrijf alleen maar met hoogwaardige materialen werkt.

Onze boot ziet er met zijn nieuwe kap bijzonder mooi uit. Nog even de koffers inpakken en wij kunnen aan onze vakantie beginnen.