floor floortje

Alles over fashion

Topreiniginginbruidsmode reinigt zoals het hoort

Ben jij zojuist getrouwd en heb jij een onwijs vieze jurk in de hoek van de kamer liggen? Dan raad ik je aan om eens te gaan zoeken naar Topreiniginginbruidsmode. Zij kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw prachtstuk wordt gereinigd en er weer als nieuw uit komt te zien!

Schitteren op die dag!

Het is te begrijpen dat je maar al te graag wilt schitteren op jullie grote dag. Maar is het ook zo dat je aan het einde van de avond er nog steeds “schoon” uitziet? Zelf ben ik voor een paar maanden terug getrouwd. Een prachtige dag gehad welke ik niet meer zou vergeten. Enige nadeel is dat mijn jurk maar niet schoon wordt. Meerdere malen getracht om het te wassen, helaas zonder enig resultaat. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar een andere oplossing. Ik wilde namelijk hebben dat mijn jurk weer schoon wordt zodat deze de kast in kan gaan. Het is bij ons de traditie dat de nageslacht uiteindelijk jouw trouwjurk gaat gebruiken in haar eigen kleding.

Service

Uiteindelijk ben ik dan ook op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing. Eigenlijk wilde ik alleen maar hebben dat mijn trouwjurk schoon wordt. Iets waarvan ik hoop dat een extern bedrijf dit kan realiseren. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Topreiniginginbruidsmode.