floor floortje

Alles over fashion

Titanium trouwringen heel populair

Gouden en zilveren trouwringen waren altijd eigenlijk de enige keuze. Nu is dat anders want steeds meer koppels kiezen voor titanium trouwringen. De titanium trouwringen zijn zelfs zo populair geworden dat de meeste winkels en juweliers het verkopen.

Hoe komt het?

De belangrijkste reden om te kiezen voor titanium trouwringen blijkt het draagcomfort te zijn. Vooral mannen vinden het dragen van ringen lastig. Ze zijn het gewicht van de trouwringen niet gewend. Goud en zilver zijn zwaar. Dit merk je dan ook als je het opeens moet gaan dragen. De titanium trouwringen zijn wel heel licht en kunnen comfortabel gedragen worden. Dit komt doordat titanium zelf heel licht is. Zo kan je het gewoon dag en nacht aan houden zonder dat je er last van hebt. Vaak voel je niet eens dat er een titanium trouwring op je vinger zit. Dit omdat het zo ongelooflijk licht is.

Goedkoper

Een andere reden is de prijs van titanium trouwringen. Voor titanium trouwringen betaal je namelijk stukken minder. Een set van mooie titanium trouwringen kun je al voor rond de 100 euro kopen. Dit terwijl titanium trouwringen heel mooi zijn, sterker zijn, lichter zijn en duurzamer zijn. Je betaalt dus minder voor meer kwaliteit.