floor floortje

Alles over fashion

Shisha loungebar, meer dan populair!

De wereld van de Shisha

Het is een hype? Nee, dat niet volgens Michel. Hij doet namelijk al jaren bezoekjes aan de loungebar Soukara in Amsterdam. Misschien wel een trends, jongeren die zich willen koppelen aan de laatste trends. Zes jaar geleden kwam de eerste shisha bar in Nederland, ondertussen zijn er al vele anderen die ook de deuren hebben opengegooid. Jongeren vinden het nou eenmaal leuk om te chillen, aldus Michel. De loungebar in Amsterdam is druk, tijdens ons bezoek zitten er al zo’n 50 mensen. Niet allemaal aan de Shisha, ook voor een drankje zit je hier goed.

Vroeger waren het vooral de waterpijpen die een verhit kooltje bevatte met tabak, maar tegenwoordig is de E-Hose zoals de Starbuzz en Square 2.0 erg populair. Deze producten zijn namelijk volledig nicotine vrij. Helemaal de smaken zijn bijzonder, zo heb je popcorn, grapefruit en andere exotische smaken die je met cartridges kunt vullen. Jongeren willen gemak en

Bekend van Celebs!

Ook beroemdheden promoten deze producten goed via Instagram en andere kanalen, zo is te zien hoe Drake, Rihanna en andere sterren genieten van deze elektrische shisha’s. Celebrities zetten snel te toon bij jongeren, die willen maar al te graag volgen.

Hoe kom ik aan een Shisha?

In Nederland is er een webshop waar je alle Shisha’s, elektrische maar ook de traditionele waterpijp kunt bestellen. Bekijk de website van Shisha kopen hier online: shishakopen.nl. Voor het blog van Floortje is er een extra kortingscode: korting2017, welke je nog een keer 20% extra kassakorting geeft!