floor floortje

Alles over fashion

De Maxi Cosi Rodi, een nuttige aanschaf

Je hoopt het nooit mee te maken maar de kans is aanwezig in het steeds drukker wordende verkeer: een botsing. In zo’n geval wil je dat je passagiers goed beschermd zijn. Bij volwassenen voldoet een autogordel, maar kinderen zijn extra kwetsbaar. Een Maxi Cosi Rodi is voor de wat oudere kinderen tot en met twaalf jaar de perfecte autostoel. Hij oogt eenvoudig maar kan een groot verschil maken in bij een verkeersongeval.

Je kind veilig vervoeren

Dankzij het SPS (Side Protection System) en vanwege de comfortabele rugleuning en hoofdsteun kun je erop vertrouwen dat je kind zeer goed beschermd is tegen de gevolgen van een verkeersongeval. Talloze testen, die keer op keer op alle types en merken autostoeltjes worden uitgevoerd, maken een schifting tussen de betrouwbare autostoeltjes en de autostoeltjes die in ons land niet verkocht mogen worden. Dit is een geruststellend idee. Als je je kind goed zekert in een stoel die alle testen heeft doorstaan, zitten jullie goed. Denk ook om je eigen gordel en stop je telefoon ver weg buiten je bereik. Meer kun je niet doen. Je hebt helaas niet altijd de regie in het verkeer, maar door alert te blijven kun je veel onveilige situaties vermijden.

Middagdutje

Je kind is zijn of haar middagdutje waarschijnlijk al lang ontgroeid, maar als het zich laat opslokken door de aangename rondingen van de Maxi Cosi Rodi, dan is er een grote kans dat hij tijdens een wat langere autorit heerlijk in slaap valt. Straks vraagt hij je zelfs nog om er een bureaustoel van te maken…

Kekke hoezen

Je zoon is helemaal weg van Cars en zijn kleine zusje kan maar niet genoeg krijgen van Elsa en Anna van Frozen. Je hoeft niet lang te zoeken of je hebt een paar autostoelhoezen gevonden met die print. Wel supertof dat dat tegenwoordig allemaal kan. Je kunt ook nog van die zonbeschermers bijbestellen die je door middel van zuignappen tegen de ruit kunt bevestigen. Zorg er wel voor dat je het Cars-exemplaar niet aan de meisjeskant hangt, want dan heb je de poppen aan het dansen.