floor floortje

Alles over fashion

Goede logopedie in Leidsche Rijn

logopedie Leidsche Rijn

Inmiddels kom ik met mijn man al meer dan een half jaar bij de logopedie in Leidsche Rijn. Voor een tijd terug ging mijn man aan een schaatstocht deelnemen. Het was een koude winterdag, maar het zonnetje scheen. Omdat het een leuke omgeving was en ik toch vrij had, had ik besloten om die dag mee te gaan. Samen met onze hond zal ik daar lekker gaan wandelen, terwijl mijn man ging schaatsen. Normaal zal hij binnen een uur weer terug zijn, maar die dag pakte het heel anders uit…logopedie Leidsche Rijn

Ziekenhuis

Mijn man had tijdens het schaatsen een ongeluk gehad. Hij was met zijn hoofd tegen een bruggetje gegaan en twee weken later werd hij in het ziekenhuis wakker..

Vanaf dat moment kwam de logopedie in Leidsche Rijn bij ons in het leven. Want mijn man kon niet goed meer praten. Hij moest daardoor alle klanken weer leren en daar heeft  Voice Joy hem bijzonder goed mee geholpen. Twee keer per week kreeg hij hier spraaklessen en oefeningen mee voor thuis.  Annemieke Bastiaans heeft haar uiterste best gedaan om mijn man weer een duidelijk spraak te geven. Zo zie je maar, een ongeluk zit in een klein hoekje.