floor floortje

Alles over fashion

Ga naar de website van Zonnestudio Elderveld voor een lekker bruin kleurtje

Zonnestudio Elderveld

Veilig zonnen kan bij Zonnestudio Elderveld, ga naar de website om een afspraak te maken. Het is fijn om het hele jaar door een bruin kleurtje te hebben dit geeft een gezonde, frisse uitstraling. Ook in de winter wil je een bruin kleurtje kunnen hebben, dat kan met de zonnebanken. Het is wel belangrijk om op een verantwoorde manier onder de zonnebank te gaan. Je moet goed op je huid letten tijdens het zonnen, anders heb je voordat je het weet pijnlijke brandvlekken op je huid in plaats van een lekker bruin kleurtje. Als je in de zon gaat, smeer je je in met zonnebrand, maar wat doe je onder de zonnebank?

Tips

Bepaal voordat je gaat zonnen je huid type. Een lichtere huid kan minder verdragen dan een donkere huid. Bouw je zonnebankkuur op, laat je huid eerst wennen aan de straling van de zonnebank. Tijdens het zonnen moet je een speciale bril dragen, die je  ogen beschermt. Smeer je huid voor en na het zonnen in. Als je huid gaat  prikken, jeuken of irriteren, stop dan onmiddellijk met zonnen. Ga ook niet onder de zonnebank als er sprake is van een huidaandoening.

De zonnebanken

De zonnebanken die ze hebben zijn van Ergoline, ga naar de website om deze te bekijken. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de specifieke eigenschappen kun je veilig zonnen en kunnen ze de zonaanbidders een optimale bescherming en bruining bieden. De dingen die ze je bieden zijn dan ook: comfort, voorlichting, Hygiëne en online afspraken. De 4 zonnebanken die ze hebben zijn: Prestige LightVision, Ergoline Inspiration 1600, Ergoline Inspiration 1400, Ergoline Inspiration 600.