floor floortje

Alles over fashion

Een zwangerschap fotoshoot geboekt

Het moment dat ik te horen had gekregen dat ik in verwachting was leefde ik op de wolken. Het geluk wat mij tegemoet kwam was dan ook overweldigend! Doordat ik hier later nog eens op terug wilde kijken heb ik continu foto’s gemaakt van mijn lichaam om de verandering te zien! Uiteindelijk ben ik gaan zoeken naar een zwangerschap fotoshoot. Momenteel ben ik 8,5 maand zwanger en heb een prachtig mooie buikje welke ik graag op de foto wil hebben. Echter zijn wij niet goed in het maken van foto’s waardoor een fotograaf ons wellicht kan helpen.

DSC0161-k

Online gezocht!

Op het internet ben ik vervolgens gaan zoeken naar een fotograaf in de hoop het via internet te vinden. Er zijn namelijk niet veel fotografen die goede foto’s kunnen maken van een zwangerschap. Door te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van A Picture. Dit bedrijf staat er immers om bekend dat hun de beste zwangerschap fotoshoot kunnen maken. Samen met mijn partner heb ik ervoor gekozen om een afspraak met hun te maken. De tijd tikt wel aangezien ik bijna uitgerekend ben maar dat mag de pret niet drukken toch?

kaartje-1kopie

Zo hebben wij een afspraak weten te maken voor morgen! Nooit verwacht dat het mogelijk is om zo snel een afspraak te plaatsen. Ik weet in ieder geval zeker dat het een prachtige fotoshoot gaat worden!