floor floortje

Alles over fashion

De Helende reis meegemaakt

Ik vond dit toevallig door op internet de term Helende reis in te typen. Ik was verbaasd dat hier iets voor was en wilde dit dan ook gelijk in het echt ervaren. Ik ben wel een persoon die echt bezig is met lifestyle en dat soort dingen. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt om te praten met een medewerker van dit bedrijf om zo tot mezelf te komen. Ik heb gelukkig de Helende reis meegemaakt.

vrij1

Afspraak

De afspraak was snel gemaakt en ik was dan ook best zenuwachtig toen de afspraak steeds dichterbij kwam. Ik voelde me bang en wist niet wat me nou precies overkwam, toch ben ik met een goed gevoel naar de afspraak gegaan omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. De eerste woorden gingen over wie ik was en wat ik voelde, ook voor jullie is dit misschien interessant. Ik voelde me de laatste tijd niet zo goed meer, ik voelde me niet meer mezelf en wilde dit beter laten worden door dit gesprek.

vrij4

De vrouw ging diep in op mijn gevoel en door de aparte vragen voelde ik me opgelucht en raar. Het ging ineens heel goed, het was echt een hele fijne ervaring. De vrouw had een fijne stem en ze ging goed om met mijn antwoorden. Ik wil daarom ook dit bedrijf ‘Vrije Vlinders’ bedanken voor dit geweldige concept. Het heeft me erg omhoog geholpen en ik voel me er echt beter door. Wil jij dit nou ook, kijk dan op de website voor meer informatie.