floor floortje

Alles over fashion

Daisyspeler voor mijn oma gekocht

Voor mijn oma was ik druk opzoek naar een Daisyspeler. Dit omdat zij maar al te graag haar favoriete boeken leest, echter lukt het haar niet meer. Zij wordt aankomende week 90 en wilt dit groots gaan vieren. Hierdoor hebben wij kaartjes laten bedrukken en een feestzaal is geregeld. Echter ben ik nog wel druk opzoek naar een cadeau om het te geven aan haar. Zo ben ik een beetje op het internet gaan zoeken naar een geschenk wat ik kan geven aan mijn oma. Het liefst wilde ik een mooie boek voor haar kopen, alleen is dat zonde omdat zij het niet kan lezen.

Daisyspeler

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Worldwide Vision. Op deze website is het mogelijk om een Daisyspeler te bestellen. Met deze speler kun je ervoor zorgen dat mensen alsnog een boek kunnen lezen, precies waar ik naar opzoek was!

De Daisyspeler besteld voor mijn oma

Zo heb ik er meteen voor gekozen om deze Daisyspeler te bestellen voor mijn oma. In een mum van tijd had ik de bestelling weten te plaatsen en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het werd bezorgd. Tot mijn grote verbazing had ik de bestelling de volgende dag al in huis. Even leuk inpakken en dan wachten totdat het zover is dat zij het mag open maken! Ik ben echt benieuwd hoe dat zij zal reageren als het pakketje is uitgepakt.