floor floortje

Alles over fashion

Color Wow

Het merk Color Wow heeft één belangrijke missie: elk probleem oplossen dat wordt veroorzaakt door het verven van de haren. Iedereen die het haar wel eens geverfd heeft, weet dat dit niet altijd zonder ongemakken gaat. Het haar kan nadien droog aanvoelen en in een futloos model gaan zitten. Het haar wordt vaak brozer en breekt dan veel sneller af. Daarnaast kan het pluizig worden of zal na een poosje de kleur vervagen. Color Wow wil al deze problemen erkennen én oplossen met hun unieke professionele productlijn. Het merk bereikt dit op verschillende manieren.

De eerste manier is beginnen met een schone lei. De shampoos van Color Wow bevatten, in tegenstelling tot de meerderheid van de shampoos, geen siliconen, conditionerings- en parelmoermiddelen. Deze stoffen zorgen er namelijk voor dat de kleur vervormd, de haargroei belemmerd wordt en het haar een doffe uitstraling krijgt. Ook de conditioners van Color Wow zullen je haar niet laten verkleuren en het voorzien van een prachtige glans.

De tweede manier hoe Color Wow de problemen met het kleuren van de haren bestrijdt, is door de negatieve chemische effecten tegen te gaan. Color Wow Cocktails zijn leave-in-supplementen die zo’n chemische reactie tegengaan. Gebruik de cocktail na iedere wasbeurt en geniet van stralend haar.

Niet alleen is Color Wow een professional op het gebied van verzorging, ook voor styling ben je bij dit merk aan het juiste adres. De producten van het merk zijn zowel een geweldige behandeling als dat je ze als styling producten kan gebruiken. Deze combinatie maakt het mogelijk om het haar in de gewenste vorm te stylen. Haarbreuk wordt voorkomen en het haar wordt makkelijker te hanteren.

Tot slot heeft Color Wow dé oplossing weten te ontwikkelen tegen uitgroei. De Root Cover Up set heeft dezelfde werking als make-up en kan gebruikt worden om tijdelijk de uitgroei te verbergen. Het poeder smelt samen met het haar terwijl jij je dagelijkse bezigheden uitvoert. Het poeder gaat pas uit het haar wanneer je het wast met shampoo.

Enthousiast geworden over het vooruitstrevende merk? Neem gauw eens een kijkje bij Beautyfashionshop. Hier bieden we veel producten aan van Color Wow, zodat jouw haar na het kleuren niet de negatieve gevolgen hoeft te ondergaan. Bij Beautyfashionshop weet je altijd je favoriete items te scoren voor een leuke prijs. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen en nieuwste producten.