floor floortje

Alles over fashion

Clip-in hairextensions van OxY zelf gebruiken

Misschien heb je zelf wel eens de behoefte gehad aan een voller bos of aan een andere kleurcombinatie voor je haar, maar dan zonder de tijdrovende klus van haar verven of haar laten groeien. Hairextensions van OxY geven je die mogelijkheid, want waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze extensions van speciaal materiaal houden je haar een hele dag levendig, terwijl het inbrengen weinig moeite kost.

OxY is er niet speciaal voor de oudere vrouw of voor vrouwen met kort haar, maar voor iedere vrouw die wil genieten van de voordelen van hairextensions. Deze voordelen zijn bijvoorbeeld een vollere haardos, langer haar, of interessante kleurcombinaties zonder dat je je haar hoeft te verven. En dit bereiken kost nog maar weinig tijd en moeite, want de speciale clip-in hairextensions zijn gemakkelijk in te brengen, maar ook weer af te doen.

Voor ieder haartype
Het maakt niet zoveel uit of je van jezelf iets dikker haar hebt of juist heel dun haar, de hairextensions passen bij iedereen. De clipjes die aan de hairextensions zitten zijn van speciaal siliconen materiaal, waardoor ze beter blijven hangen. Je kunt deze clipjes daarom aan zowel dik als dun haar hangen, onder je originele haardos. Zo vallen de extensions niet op, maar valt wel op dat je een prachtige haardos hebt gekregen.

Ook het bevestigen van de hairextensions van OxY hoeft niet lang te duren, maar het is vooral een kwestie van ervaring. In het begin kan het best lastig zijn om de extensions te plaatsen, maar als je dit vaker doet zal het steeds makkelijker gaan. Als je de stappen na een bepaalde tijd uit je hoofd kent, dan zal het plaatsen van extensions nog maar enkele minuten in beslag te nemen. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan hier de video.

Benieuwd wie je voor zijn gegaan?
Je bent zeker niet de eerste die hairextensions gebruikt! Het is daarom ook niet iets om je voor te hoeven schamen of iets speciaals. Elk haartype of elke haarkleur past bij de hairextensions van OxY. En als je het niet zeker weet, dan kan je altijd de ervaren medewerkers van OxY vragen om advies. Weet je bijvoorbeeld niet zeker of twee verschillende kleuren bij elkaar passen? Of ben je niet zeker van de haarkleur van de extensions of welke haarkleur je zelf hebt? Vraag het vrijblijvend en je zult een advies op maat krijgen waar je later heel blij mee bent.