floor floortje

Alles over fashion

Bedankjes hoeven niet duur te zijn!

bedankjes

bedankjes

Het gaat om het gebaar

Voor als je een bedankje nodig hebt maar niet veel geld te besteden hebt, is er de webshop van Memoriae. Ik vond een aantal leuke bedankjes voor weinig geld. Echt kleine dingetjes, zoals bloemzaadjes of  lolly’s in een leuke vorm. Maak hier een klein pakketje van en je bent maar een paar euro kwijt aan een leuk cadeau. Dit soort presentjes zijn vaak geschikt voor als je iets extra’s wilt bieden aan iemand maar dat niet groots aangepakt hoeft te worden. Bijvoorbeeld voor het tonen van je waardering aan vrijwilligers of collega’s die jarig zijn.

Het leuke aan zaadjes cadeau doen is dat degene die ze plant er altijd plezier van blijft hebben. De tuin staat dan vol bloemen bijvoorbeeld, die jij ze gegeven hebt. Een jaar later komen dezelfde bloemen weer terug, met een beetje geluk en goed weer.

bedankjes

Voor iedereen iets kleins

Een gift hoeft niet groot te zijn. Zeker als je voor grote groepen iets wilt doen zijn kleinigheidjes prima. Het gaat om het gebaar en niet om de inhoud. Wees dus nooit onzeker over het cadeau dat je geeft. Iedereen begrijpt altijd dat het goed bedoeld is. Met een beetje geluk heb je net dat ene bedankje uitgekozen dat iemand heel erg leuk vind of op dat moment precies goed kon gebruiken. Dan heb je zelf ook wel een bedankje verdient! Ik hoop dat je je omgeving nog vaak blij gaat maken met deze bedankjes van Memoriae!