floor floortje

Alles over fashion

​Haartransplantatie​ hoeft niet perse duur te zijn

1

Welkom beste lezers, ik heb weer wat nieuws voor jullie. Zoals jullie misschien al wel weten zijn mijn partner en ik heel lang gelukkig samen. We wonen in een leuk huis en genieten van het leven. De laatste tijd heeft mijn partner  echter opeens last van haaruitval. We zijn hiermee naar de dokter geweest en die zei dat het kwam door ouderdom. Het enigste wat hij kon doen om niet kaal te worden was volgens hem een Haartransplantatie​. Dit is dan ook meteen het onderwerp van vandaag. Hij ziet er voor de rest nog heel goed uit alleen hij heeft nu een flinke kale plek op zijn achterhoofd. Hierdoor wilde ik voor hem een verassing regelen om dit te voorkomen aangezien hij bijna jarig was.

Een leuke verassing2

 

Het was al bijna zijn verjaardag en ik moest nog iets zoeken. Toen ben ik dus op het internet gaan kijken naar wat een ​Haartransplantatie​ precies kost. Zo zag ik heel veel aanbieders die vrij duur waren. Vaak als je dan een goedkope vond en je ging de recensies lezen dan was het nog niet goed. Tot ik met geluk terecht kwam op de website van kliniek Velthoven. Dit is een kliniek die gespecialiseerd in alles wat belemmerend kan zijn voor mensen aan het lichaam. Denk aan borstvergroting en schaamlip correctie maar ook neus en oor correctie. Dit is een heel bekende kliniek hier in de buurt dus het leek mij wel wat. 3

Contact opgenomen met de kliniek

Ik heb zo spoedig mogelijk gebeld toen ik hoorde dat ze ​Haartransplantatie aanboden voor een lage prijs. Dit leek mij wel wat voor mijn partner en hij had het hard nodig. Ik kreeg een heel aardige arts aan de lijn die mij vertelde over hoe het precies zou gaan gebeuren hoelang het zou duren en dergelijke.

Besloten het te regelen voor mijn vriend

Ik heb samen met de arts afgesproken dat ik op mijn vriend zijn verjaardag de ​Haartransplantatie wil laten gebeuren. Dit kon aangezien het wel even van tevoren was. De prijs viel mij erg mee en was hierdoor dus erg aantrekkelijk.

Het eindresultaat

Ik moet zeggen dat ik het er heel erg goed uit vind zien. Ze hebben heel erg goed werk geleverd. je kan niet eens zien dat het er op is gezet het is net zijn echte haar. Wil jij dit ook of iemand een leuk cadeau geven ga dan naar de website.

Meer verhalen